Sulejman Krpić u ponedjeljak putuje za Južnu Koreju

Kapiten napušta Grbavicu

Sulejman Krpić u ponedjeljak putuje za Južnu Koreju · Saznajemo

Sve je izvjesnije da će FK Željezničar u drugio dio sezone ući bez svog kapitena i najboljeg golgetera, Sulejmana Krpića.

Neslužbeno saznajemo da je FK Željezničar prihvatio jednu od ponuda za svog napadača, a Krpić bi već u ponedjeljak trebao otputovati u Južnu Koreju.

Nakon obavljenih ljekarskih pregleda Krpić bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa jednim tamošnjim klubom.

Podsjetimo, Krpić se proteklih dana povezivao i sa nekim klubovima u Turskoj, Kataru i Saudijskoj Arabiji, ali je izgleda ipak izabrao Južnu Koreju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je u Željezničar stigao na ljeto 2018. godine, a od tada je u dresu Plavih sa Grbavice postigao 31 gol.

U dosadašnjoj karijeri, ovaj 28-godišnji napadač je bio član još Dinama, Orašja, Sarajeva, Metalca iz Gornjeg Milanovca, Slobode, švedskog AIK-a i iranskog Tractora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Какав је играч кад заврши у кореји
6 9
nedoni46
Beli se opraštaju od titule?
9 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi