Mbappe i Neymar su neko vrijeme na meti Reala

Morientes smatra da njegovom bivšem klubu nisu potrebna pojačanja u napadu

"Mbappe i Neymar nam u ovom trenutku ne trebaju"

S. Pašalić

Kylian Mbappe i Neymar se već neko vrijeme povezuju sa Real Madridom, ali ne misle svi da su ova dva igrača trenutno potrebna ovom klubu.

Jedan od takvih je i bivši igrač Reala, Fernando Morientes, smatra da u ovom trenutku klubu nisu potrebni igrači poput Mbappea i Neymara.

"Trenutno ne bih dovodio napadača u Real Madrid. Nije potrebno. Čekajte dok Hazard bude spreman kao na početku sezone, a sada s povredom, on još uvijek mora sačekati."

"Lewandowski, Mbappe i Neymar su vrlo dobri, ali mislim da s Benzemom, Jovićem i Marianom Diazom, koji još nije igrao ove sezone nema potrebe da dovode ikoga.", rekao je Morientes koji se osvrnuo i na sjajne igre Carvajala i Odegaarda koji su na posudbi ove sezone.

"Ima mladih koji odlaze na posudbu i poboljšavaju se. Baš kao što se dogodilo s Danijem Carvajalom. Odegaard je sjajan igrač, a njegov prelazak u Real Sociedad bio je sjajan."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.