'Bomba' iz Španije: Ronaldo se vraća u Real Madrid!

Portugalac želi nazad

'Bomba' iz Španije: Ronaldo se vraća u Real Madrid!

Edmir Škorić

Kako javlja španski GOL, Cristiano Ronaldo mogao bi ponovo obući dres Real Madrida.

Spomenuti izvor navodi da je predsjednik Reala Florentino Perez uspio uvjeriti Ronalda da se vrati u Madrid, a i sam Portugalac je u više navrata priznao da je pogriješio što je promijenio ljetos klub.

"Florentino Perez uspio je uvjeriti Ronalda da se vrati u Real Madrid. Nedostatak golova natjerao je Ronalda da razmišlja u povratku“, prenose mediji u Španiji.

Ronaldo je prošlog ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji prešao u Juventus, ali nije u dresu Stare dame pretjerano oduševio u odnosu na ono što je radio kroz višegodišnju karijeru na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I u Madridu su svjesni da je odlaskom Ronalda sve postalo daleko teže i povratak Portugalca uveliko bi bio od pomoći i samom klubu, ali i Ronaldu, koji je svjestan da bi i na taj način lakše stigao do Zlatne lopte.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Gol je INACE jako POUZDAN, nesto poput AVAZA..bitno je da samo neko OBJAVI GLUPOST...a naci ce se neki NAS PANJ, koji ce istu PRENJETI..
8 4
Salihović23
Bla bla bla
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi