Zašto Toni Kroos uvijek mora imati bijele kopačke?
Foto - EPA

Interesantna priča

Zašto Toni Kroos uvijek mora imati bijele kopačke?

Midhat Šljivak

Njemački fudbaler Toni Kroos otkrio je u dokumentarnom filmu kako uvijek mora nositi bijele kopačke na utakmicama.

Kroos je jednostavno opčinjen bijelim kopačkama i bez njih ne može na teren i ne može igrati.

"Možda će mnogi misliti da sam lud, ali meni je uvijek važno da mi kopačke budu bijele i čiste. Ne znam je li to psihološki problem, ali meni trebaju bijele kopačke kako bih igrao. Jednostavno, ne osjećam se dobro bez njih", rekao je Kroos.

On svoje kopačke redovne čisti, a pored njega to još čini i Gareth Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek ima dva-tri para bijelih adidas 11pro kopački i svi smatramo da nikom ne vjeruje kada su one u pitanju, pa ih konstantno sam čisti i to do perfekcije. Mnogi ga smatraju antipatičnim, ali on je zaista fantasičan čovjek", rekao je Kroos.

Zaista nevjerovatna priča...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Woow
1 2
Rigel
Nevjerovatno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije