Pohvalio se u Dubaiju

Je li Portugalac pretjerao? Ronaldov nakit na lijevoj ruci vrijedan 740.000 eura

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je već godinama jedan od najplaćenijih svjetskih sportista, a dijelom svog bogatstva se pohvalio u Dubaiju.

Na ceremoniji Globe Soccer Award Ronaldo je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini i tom prilikom na lijevoj nuci je nosio nakit vrijedan 740.000 eura.

Rijetki model Rolecxa GMT-Master Ice vrijedi čak 445.000 eura. Radi se o jednom od najskupljih modela tog proizvođača satova. Uključuje 18-karatno bijelo zlato i stotine 30-karatnih dijamanata.

Inače, to nije najskuplji sat u Ronaldovoj kolegiciji s obzirom da posjeduje i Franck Mullerov koji vrijedi više od 1.3 miliona eura.

Na prstima lijeve ruke je nosio i dva prstena koja vrijede oko 290.000 eura. Svjesno ili ne Portugalac se na stolici poziciniorao tako da njegov skupocjeni nakit dođe do izražaja i bode u oči.

Prema Forbesu Ronaldo je najplaćeniji sportista desetljeća. U prethodnih deset godina fudbaler Juventusa je od ugovora zaradio je čak 800 miliona američkih dolara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.