Doskoro vodio Zrinjski

Hari Vukas ima novi posao?

Nekadašnji trener Zrinjskog Hari Vukas našao je, kako stvari stoje, novi posao.

Vukasu je prošlog mjeseca uručen otkaz u Zrinjskom nakon serije loših rezultata, a svoju trenersku karijeru, po svemu sudeći, nastavit će ponovo u Hajduku.

Medij u Hrvatskoj su objavili da će Vukas vjerovatno činiti stručni štab Igora Tudora, što je bio slučaj i kada je ovaj prethodno radio u Hajduku i Turskoj, a među saradnicima bi trebao biti i Jurica Vučko.

"Vukasa i Tudora veže dugogodišnje prijateljstvo i saradnja u Hajduku, Karabuksporu i Galatasarayju", navode, između ostalog, u susjedstvu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U Hajduku su se, podsjetimo, dogodile velike promjene tokom zimske pauze. Osim što je imenovan novi stručni štab, došao je i novi sportski direktor, kao i Sarajlija Mario Stanić koji je postao savjetnik za sportsku politiku.

U HNL-u je Hajduk trenutno na drugom mjestu sa sedam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Dinamo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.