Maksimović blizu Mostara

Još jedno veliko pojačanje u Zrinjskom? · Saznajemo

Edmir Škorić

Dosta promjena je u redovima HŠK Zrinjski ove zime, a za očekivati je da pristigne još nekoliko novih igrača.

Jedno od mogućih pojačanja je i Dejan Maksimović, 24-godišnji ofanzivni vezni iz Radnika, koji bi mogao da u narednom periodu potpiše za Zrinjski.

Maksimovića najbolje poznaje Mladen Žižović s kojim je sarađivao, a sada bi njih dvojica mogli da se udruže i u Mostaru.

Šest pogodaka i dvije asistencije u 18 premijerligaških mečeva najbolji su garant Zrinjskom da će u svoje redove dovesti kvalitetnog i pouzdanog igrača, ali transfer još treba da se finalizira.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Maksimović je prije Radnika igrao za Zemun, Istru iz Pule, Mladost Kakanj, Kozaru iz Gradiške u kojoj je i ponikao.

Inače, Maksimović je slobodan igrač nakon što je odbio da produži saradnju sa Radnikom, a ugovor mu je istekao ove zime.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.