Odlazi u Seriju A

Nije ni pozvan za predstojeće utakmice: Barcelona na korak od prodaje defanzivca

Admin Čaušević

Igračevo "da" obično ne znači da je i transfer definitivno dogovoren tako da će se na ozvaničienje prelaska Jean-Claira Todiba u Milan morati pričekati još nekoliko dana.

Todibo je pristao da prelazak iz Barcelone u Milan, ali je transfer daleko od gotovog jer se na neke stvari pita i katalonski klub koji se čini se pomirio s odlaskom mladog Francuza.

Prema izvještajima Sky Sporta sportski direktori Milanau Frederic Massaru, Todibo je dobio zeleno svjetlo za transfer te sada Rossoneri moraju postići dogovor s Barcelonom.

Jedna od opcija je da Milan posudi Todiba s pravom otkupa, te da Barcelone ima pravo prvokupa ukoliko se bek rođen 1999. godine dokaže na San Siru.

Inače, Todibo uopšte nije pozvan za gradski derbi sa Espanyolom te utakmice španskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji što je jasan znak da na Nou Campu više ne računaju na njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.