Više nemaju strpljenja: Barcelona odredila cijenu za Dembelea

Žele ga prodati

Više nemaju strpljenja: Barcelona odredila cijenu za Dembelea

E. Čaušević

Ousmane Dembele je na ljeto 2017. godine stigao kao veliko pojačanje u Barcelonu iz Borussije Dortmund.

Katalonski klub je za ovog 22-godišnjeg igrača izdvojila nevjerovatnih 140 miliona eura čime je on postao drugi najplaćeniji igrač u historiji Barcelone. Od Dembelea su očekivali da bude zamjena za Neymara, ali on je u potpunosti podbacio.

Dembele ima velikih problema s povredama, ali i ponašanjem koje nije baš za svaku pohvalu. Francuski igrač je ove sezone u La Ligi odigrao tek pet utakmica, te je trenutno povrijeđen i na teren bi se trebao vratiti u februaru.

Kako piše katalonski Sport u Barceloni za njega više jednostavno nemaju strpljenja i spremni su da ga prodaju na kraju sezone. Svjesni su da ne mogu vratiti uloženi novac i pokušat će dobiti za Dembelea što više mogu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Barcelona je odredila cijenu od 100 miliona eura, a interes za Dembelea pokazalo je već nekoliko klubova. Prije svega to se odnosi na PSG i Chelsea.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ragnarrsonn
Steta a veliki talenat, mogla bi se Barsa zeznut
2 0
user1578219162
Zeznula se Barca kad ga je kupila,jer uopće nije pokazao koliko može,prvo je ono sa igricama što se morao liječiti,pa onda od ove dvije godine što je u Barci jednu i pol je sigurno bio ozljeđen,a ovo što je igrao,nije puno zabio niti asistirao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti