Ima novog člana u agenciji

Raiola počeo zastupati još jednog igrača Manchester Uniteda i odmah ga vodi iz kluba

Endin Čaušević

Najpoznatiji fudbalski menadžer Mino Raiola produžio je listu fudbalera koje zastupa.

Raiola se proslavio zastupajući Zlatna Ibrahimovića, a nakon toga njegova menadžerska karijera doživjela je pravi procvat. Ovaj menadžer trenutno zastupa neke od najboljih igrača svijeta, a iz dana u dan njegova lista je sve veća.

Engleski mediji prenose da je Raiola počeo zastupati još jednog igrača Manchester Uniteda, a to je Jesse Lingard. Ovom 27-godišnjem igraču Uniteda ne ide baš najbolje i odlučio je da promijeni menadžera.

Raiola i Lingard su se brzo dogovorili, a njegov novi menadžer odmah se bacio na posao. Engleski mediji pišu da Lingard želi napustiti Old Trafford jer nije zadovoljan svojom situacijom u klubu.

Njegov novi menadžer je to jedva dočekao jer nije baš u najboljim odnosima s čelnicima kluba, te je Raiola počeo tražiti novi klub za Lingarda. Navodno, ovaj igrač je najbliži Leicesteru, ali konkretne ponude još nije bilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.