United i Inter spremaju veliku razmjenu igrača

Pogba za Lautara?

United i Inter spremaju veliku razmjenu igrača

Edmir Škorić

Manchester United navodno želi pustiti Paula Pogbu u Inter, ako zauzvrat dobije Lautara Martineza.

Mirror Sport piše da je United otvoren za razmjenu igrača s Interom i spreman je odreći se Pogbe ukoliko će Inter pustiti sjajnog napadača Lautara.

Pogba nema ništa protiv da opet sarađuje s Antonijom Conteom koji ga je trenirao u Juventusu, a ni protiv toga da potpiše za najljućeg rivala svoje nekadašnje ekipe.

Pogba je povezan s prelaskom u Real Madrid, ali u izvješću se navodi da bi on radije povratak u Italiju i Mirror otkriva da će Manchester tražiti da se u pregovore uključi i sjajni argentinski napadač, kojeg želi i Barcelona.

Lautaro je postigao osam golova u 16 utakmica Serie A ove sezone i impresionirao je u svojoj drugoj sezoni na Giuseppe Meazzi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

22-godišnjak je u Inter stigao iz Racinga u ljeto 2018., kada su za njegov potpis platili 23 miliona eura.

S druge strane, Pogba ne uživa u najboljoj sezoni i daleko je od svoje prave forme, ali i odnos sa Manchester Unitedom je sve gori i gori, pa je sve izvjesnije da će, ako ne sada onda na ljeto, napustiti Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Ako je istina,Manchester ce uraditi pun pogodak ,a inter veliku gresku
2 1
Jasko_meha
Ako to urade nek se ubiju...kakav crni pogba, propali igrac, forma nikakva a lautaro mlad i ubija protivnicke odbrane...nisu valjda toliko retardirani
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi