Težak ispit pred rukometnim Zmajevima

Jasna poruka Senjamina Burića pred početak Evropskog prvenstva

Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine prethodnih dana boravila je u Poreču gdje se naš tim spremao za nastup na Evropskom prvenstvu.

Izabranici Bilala Šumana su odigrali dvije pripremne utakmice u Poreču i ostavili su dobar utisak. Naš tim je prvo poražen od Katara, a potom je remizirao protiv selekcije Hrvatske.

Evropsko prvenstvo u rukometu počinje za dva dana, a kao što je već poznato naš tim će igrati u norveškom Trondheimu. Prvi meč rukometni Zmajevi igraju već u petak protiv domaće selekcije Norveške koja je veliki favorit u ovom okršaju.

Međutim, naši momci spremni su da ostave srce na terenu i poručili su da će učiniti sve kako bi ostvari što bolji rezultat u izuzetno teškoj grupi i kojoj se nalaze. Pored Norveške u grupi su još Francuska i Portugal.

Pred meč protiv Norveške na Instagramu se oglasio naš reprezentativac Senjamin Burić koji je jasno poručio da su naši momci spremni za Evropsko prvenstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.