Baš im se zamjerio

Navijači Rome u šoku: Totti u svojoj menadžerskoj agenciji ima samo jedno pravilo

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Francesco Totti nema više namjeru da se u skorije vrijeme vrati u Romu.

Totti je Romu napustio prošle godine nakon nesuglasica s čelnicima kluba. Legendarni igrač je bio razočaran situacijom u klubu i jednostavno to više nije mogao da trpi i odlučio je da se posvetim drugim stvarima u životu.

Nedavno je Totti potvrdio da je osnovao menadžersku agenciju i da će sam pokušati otkrivati neke nove talente. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste njegov odnos prema Romi.

Naime, italijanski mediji prenose da je Totti uposlenicima svoje menadžerske agencije poručio da neće sarađivati s Romom i svoje klijente slati u ovaj klub.

Totti nema dobar odnos s čelnicima kluba niti želju da s njima sarađuje na bilo koji način. Na taj način sigurno nećemo gledati u Romi igrače koje zastupa Tottijeva agencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.