Fonseca: Da se igralo još 90 minuta ne bismo zabili gol

Roma poražena od Torina

Fonseca: Da se igralo još 90 minuta ne bismo zabili gol

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su doživjeli iznenađujući poraz na svom terenu od Torina (0:2) u meču 18. kola Serije A.

Očito da su se igrači Rome na kratkoj zimskoj pauzi malo više opustili, a to je iskoristio Torino koji je s tri boda napustio Olimpico. Gosti su došli do pobjede na krilima sjajnog Belottija koji je postigao dva gola.

Roma je od početka utakmice imala incijativu i nekoliko sjajnih prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Domaći tim je imao čak 25 udaraca prema protivničkom golu, od čega je njih 11 išlo u okvir.

No, efikasnost igrača Rome sinoć nije bila na zadovoljavajućem nivou, a to je rekao i trener ovog tima Paulo Fonseca nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ekipa je dobro igrala i imali smo skoro 30 šuteva prema golu, ali lopta jednostavno nije ušla. Nismo imali neko briljantno izdanje, ali smo kreirali dosta šansi. U drugom poluvremenu smo malo popravili igru, ali smo nesretno primili drugi gol. Mislim da se igralo još 90 minuta da ne bismo opet zabili gol", rekao je Fonseca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi