Odmjerit će snage 19. januara

Zrinjski izašao u susret hrvatskom prvoligašu

Fudbaleri Zrinjskog s pripremama za drugi dio sezone će startati 13. januara.

Nakon nešto više od mjesec dana odmora, trener Mladen Žižović će na jednom mjestu ponovo okupiti Plemiće, a prvi trening zakazan je za ponedjeljak.

Nakon uvodna tri dana u Mostaru, prvi dio priprema Zrinjski će odraditi u Međugorju u razdoblju od 16. do 29. januara, a do 31. januara i odlaska u Istru čekaju ih tri ukupno kontrolne utakmice.

Prema prvotnom planu bile su predviđene samo dvije provjere na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli, međutim u Zrinjskom su odlučili izaći u susret hrvatskom prvoligašu Varaždinu i s njima odmjeriti snage 19. januara u Međugorju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će to prva od ukupno osam pripremnih utakmica", poručili su iz Zrinjskog.

Zrinjski je, podsjetimo, prvi dio sezone okončao na petoj poziciji sa 31 osvojenim bodom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.