Radeljić pojačao klub s Pecare

Bivši mladi reprezentativac BiH stigao u Široki Brijeg

Endin Čaušević

NK Široki Brijeg pred početak drugog dijela sezone Premijer lige BiH u svoje redove doveo je novo pojačanje.

Glavni cilj kluba s Pecare u nastavku sezone bit će plasman u Evropu, a u Širokom žele pojačati ekipu kako bi to ostvarili.

U Široki Brijeg stigao je i bivši mladi reprezentativac BiH, Stjepan Radeljić, koji se danas pojavio na prozivci, te je odradio trening s novim timom.

Radeljić je na Pecaru stigao iz Osijeka na posudbu do kraja ove sezone. Ovaj 22-godišnji defanzivac ponikao je u Vitezu, a igrao je još u omladinskim kategorijama Zrinjskoj.

Na ljeto 2016. godine potpisao je za Stuttgart gdje je nastupao za drugi tim ovog kluba. Radeljić je potom na ljeto 2018. godine stigao u Osijek, ali ove sezone nije upisao nastup za ovaj tim i odlučio je doći u Široki Brijeg na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.