NK Široki Brijeg uskoro u pogonu

Dogovoreno pet provjera

NK Široki Brijeg uskoro u pogonu

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega 7. januara startaju sa pripremama za drugi dio sezone u PL.

"Prva dva dana priprema bit će odrađeni liječnički pregledi i uvodni treninzi u klupskom kampu ''Musa-Karačić'' u kojem će momčad Tonija Karačića i odraditi veći dio priprema. Izgledno je kako će i jedan dio priprema biti odrađen u nekoj od baza na jadranskoj obali.

U pripremnom razdoblju NK Široki Brijeg će imati i nekoliko provjera. Dosad su dogovorene pripremne utakmice protiv ONK Metković, FK Željezničar, HNK Hajduk Split II, Hrvatski nogometni klub Šibenik i FK Tuzla City, tako da popis nije konačan. Satnica i mjesto odigravanja pripremnih utakmica bit će naknadno određeni", saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

Široki Brijeg je prvi dio sezone okončao na sedmom mjestu, a drugi dio sezone otvorit će duelom sa banjalučkim Borcem.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi