Majstorija njemačkog veznjaka

Snimak s tribine najbolje pokazuje perfekciju Kroosovog gola iz kornera

Admin Čaušević

Toni Kroos je već godinama među najboljim veznjacima svijeta, a sinoć je postigao možda i svoj gol karijere. 

U polufinalnom duelu španskog Superkupa Real Madrid je pobijedio Valenciju sa 3:1. Kroos je zabio vodeći gol za Kraljeve.

Njemački veznjak je brzinski izveo udarac iz ugla, uhvatio golmana Valencije na spavanju i velemajstorski zabio direktno iz kornera.

Koliko je zapravo Kroosov korner bio perfektan pokazuje snimak sa tribine. Jedan od gledaoca je imao odličan pogled i uspio je snimiti let lopte koja je odsjela u mreži.

Interesantno Nijemac se i nije previše radovao nakon postignutog gola, samo je lagano potrčao i digao ruku u zrak, dok su mu ostali igrači pritrčali i počeli čestitai na majstoriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.