Novi trener golmana

Hasagić predstavljen u FK Tuzla City: Došao sam na nagovor Baljića, o klubu sam čuo sve najbolje

Kenan Hasagić danas je zvanično predstavljen kao novi trener golmana u ekipi Tuzla City. 

Nekadašnji čuvar mreže reprezentacije Bosne i Hercegovine ponovo će sarađivati sa Elvirom Baljićem baš kao nekada u reprezentaciji, a na predstavljanju je rekao sljedeće:

"Drago mi je što sam tu, došao sam jer sam veliki prijatelj s Baljićem, on me nagovorio. Čuo sam sve pozitivno o klubu. Njihove ambicije su mi dale do znanja da ovdje trebam doći i pokušam prenijeti svoje znanje i iskustvo na taj dio posla koji ja obavljam. Nadam se da ćemo svi skupa uspjeti da ostvarimo taj zadani cilj. Prve dojmove još nem mogu reći, srdačno sam primljen, u ovih par dana ću imati nešto više za reći", kazao je on. 

Inače, Hasagić u Tuzlu dolazi iz ekipe Mladost Doboj Kakanj. 

Plavi iz Tuzle će u okviru zimskih priprema odigrati ukupno pet utakmica, a prva u nizu na rasporedu je 18. januara protiv Zvijezde 09 u Tuzli.

Za 26. januar je planiran put u Tursku, odnosno Antaliju, gdje će protivnici bh. premijerligašu biti Bačka Topola, Makedonija GP i Karpaty.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po povratku iz Turske, tačnije 15. februara, bit će odigrana 'generalka' u Širokom Brijegu protiv istoimenog bh. premijerligaša.

Inače, danas su medijima zvanično predstavljeni i novi fudbaleri ekipe - Muzafer Ivković, Filip Arežina, Nikola Leković i mladi golman Ahmet Delić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.