FK Tuzla City pojačanje pronašao u GOŠK-u?

Tuzlaci se pojačavaju

FK Tuzla City pojačanje pronašao u GOŠK-u? · Saznajemo

Nakon Filipa Arežine, Muzafera Ivkovića i Nikole Lekovića FK Tuzla City sprema se dovesti novo pojačanje. 

Tuzlaci mijenjaju dosta toga u igračkom kadru tokom januarskog prelaznog roka pa će pokušati dovesti još jedno pojačanje u ofanzivnom dijelu tima.

Kako SportSport.ba saznaje radi se o brzonogom krilnom igraču Vedinu Kuloviću koji trenutno igra za GOŠK i ima ugovor do ljeta ove godine. Zbog toga bi federalni premijerligaš trebao na ime obeštećenja dobiti 20.000 eura.

Kulović je igrač koji ima 24 godine, igrao je u Rudar Kaknju, Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Veležu prije nego što je na ljeto 2018. godine prešao u GOŠK.

U prvom dijelu sezone u Prvoj ligi Federacije upisao je 14 utakmica, postigao šest golova i dodao tri asistencije. To se očigledno dopalo Azmiru Husiću koji bi ovih dana mogao kompletirati njegov transfer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je riječ o Tuzla Cityju, ova ekipa će sa pripremama startati za dva dana kada je planirana prozivka, a već je poznato i protiv koga će u narednom periodu igrati prijateljske susrete.

Prva u nizu bit će protiv Zvijezde 09 i to 18. januara u Tuzli, a kasnije slijede mečevi protiv Bačke Topole, Makedonije GP, Karpatyja i Širokog Brijega. Ekipa će od 26. januara do 15. februara boraviti u Antalyji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Pa svaki dan pojacanje. Ko ce to uigrati?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi