Foto - EPA

Posebni se oglasio

Jose objasnio poraz od Liverpoola: Greška pomoćnog sudije, aut je trebao biti za nas

Midhat Šljivak

Tottenham je večeras poražen od Liverpoola sa 0:1.

Menadžer Spursa Jose Mourinho razočaran je zbog poraza, a posebno ga boli činjenica da je njegov tim propustio nekoliko sjajnih šansi.

"Bilo je blizu, svi su to vidjeli. Tužan sam zbog rezultata, ali ponosan i sretan zbog igre koju su momci pokazali i onog šta su radili na terenu", istakao je Mourinho i nastavio je:

"Jučer smo pola sata uvježbavali branjenje ubacivanja iz auta. Izgubili smo utakmici na taj način danas. To ubacivanje je trebalo biti u našu korist i to je frustirajuće. Sudija je odradio je odličan posao, ali asistent je pogriješio kod te odluke. Šta je tu je. Zaslužili smo više od ove utakmice", rekao je Mourinho.

Tottenham u narednom kolu igra na gostovanju kod Watforda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.