Dobre vijesti za Zidanea

Hazard se vraća baš pred derbi

Edmir Škorić

Eden Hazard je već nekoliko sedmica van terena zbog povrede skočnog zgloba.

Belgijski nogometaš povrijedio se u duelu protiv PSG-a u Ligi prvaka jo krajem novembra prošle godine, pa je propustio nekoliko važnih utakmica.

U Realu s nestrpljenjem čekaju na njegov povratak, a prema posljednjim informacijama, on će se dogoditi krajem ovog mjeseca, a Marca piše da će Eden biti spreman za derbi sa Atleticom koji se gra 1. februara.

Klub je ispočetka imao namjeru da Eden bude spreman do 18. januara i duela sa Sevillom, ali je ipak sada jasnije da će propustiti i taj duel.

U tekućoj sezoni je bivši igrač Chesleaja odigrao 13 utakmica za Kraljeve, postigavši jedan gol uz jednu asistenciju. Skroman učinak za toliko plaćenog krilnog igrača, ali navijači i svi na Santiago Bernabeu vjeruju da će Belgijanac prije ili kasnije da "eksplodira".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.