Seli u Englesku?

Thomas Lemar bi sve mogao iznenaditi izborom novog kluba

E. Čaušević

Francuski fudbaler Thomas Lemar nalazi se na izlaznim vratima Atletico Madrida. 

Ovaj 24-godišnji fudbaler je u Atletico stigao na ljeto 2018. godine za 70 miliona eura, ali još uvijek nije opravdao očekivanja. Lemar se nije najbolje uklopio u ekipi Diega Simeonea i jasno je da ne pruža partije kao nekada u Monacu.

Već neko vrijeme se uveliko špekuliše da će francuski reprezentativac napustiti Atletico i da će karijeru nastaviti u Engleskoj. Lemar se povezivao s Arsenalom i Chelseajem, ali njegov novi klub mogao bi biti potpuno neočekivan izbor.

Mediji na Otoku jutros pišu da Lemar ozbiljno pregovara s Wolverhamptonom i da je spreman da potpiše za ovaj klub. The Sun prenosi da je ostalo samo da se klubovi dogovore ono transfera, odnosno da li će Lemar doći na posudbu do kraja sezone.

U Atleticu su zainteresovani da prodaju odmah Francuza, ali za njega traže 60 miliona eura što je teško da će neko platiti u januaru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.