Aleksandar Kosorić i Ivan Santini u duelu

Sutra stiže u Sarajevo

Kosorić i Balzan dogovorili raskid saradnje: Vraća se na Grbavicu

Adnan Beganović

Aleksandar Kosorić dogovorio je raskid saradnje sa Balzanom i pojačat će redove Željezničara.

Nakon tri godine, nekadašnji kapiten Željezničara, Aleksandar Kosorić, vraća se na Grbavicu. 

Naime, ovaj iskusni 32-godišnji stoper dogvorio je raskid saradnje sa Balzanom i već sutra doputovat će u Sarajevu te će potpisati ugovor sa Željezničarom.

"Sve sam dogvorio sa čelnicima Balzana, odnosno raskidamo sporazumno saradnju. Sutra sam u Sarajevu i ponovo ću nositi plavi dres", kratko je s Malte raportirao Kosorić.

Podsjetimo,  pored Željezničara i Balzana ovaj iskusni defanzivac igrao još za latvijski Spartks, Radnik iz Bijeljine, Radnički iz Niša, Rad, Radnički Kragujevac, Partizan i Slaviju iz Istočnog Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.