Aleksandar Jovanović potpisao za FK Željezničar!
Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkz.ba

Novo pojačanje na Grbavici

Aleksandar Jovanović potpisao za FK Željezničar!

E. Čaušević

Aleksandar Jovanović danas je zvanično predstavljen kao novo pojačenje FK Željezničar.

Kako je SportSport.ba jučer pisao ovaj 30-godišnji Australac je novo pojačanje Plavih, a s klubom je potpisao saradnju do kraja ove sezone uz opciju produženja.

Jovanović je na Grbavicu stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa južnokorejskim drugoligašem Jeju Unitedom. On je doputovao jučer u Sarajevo, te je danas zvanično predstavljen na Grbavici.

"Znam mnogo o Želji, velika historija, jedan od najvećih klubova u bivšoj Jugoslaviji. Moj djed navija za Želju i baš mi prija što sam došao ovdje. Znam nekoliko igrača, pratio sam u posljednje vrijeme i istraživao ligu i došao sam da se borimo za titulu. Želim svoj posao na terenu obaviti kako treba. Želio sam raditi i sa Amarom Osimom jer sam o njemu čuo sve najbolje", kazao je Jovanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uz Jeju United, kroz karijeru je Jovanović ranije igrao još za Suwon Samsung, zatim Tianjin Tedu, Hajduk iz Kule, Novi Sad, Vojvodinu...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
I onda kažu najviše Srba je u Sarajevu, pljuc
3 16
manijaci
Evo ovo sad govorim objektivno za sve navijače !! Zašto iko mora komentarisati pojačanja u drugim klubovima , ne znate ni kako igra , prvi put cujete za njeg i tako osuđujete čovjeka stvarno ste bolesni. Al još jedan problem je taj što sarajevo nije dovelo nijedno pojačanje al nema veze to idemo mi komentarisati tuđa pojačanja i tako ćemo se smirivati !!! SRETNO MAJSTORE IGRAJ SRCEM I NECE BITI PROBLEMA ABD!!!
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije