Amar Osim proziva u srijedu

Zakazan i prvi trening

Amar Osim proziva u srijedu

S. Mlaćo

Od srijede će u pogonu biti i nogometaši Željezničara.

Plavi će u 12 sati na Grbavici obaviti prvi trening, a prije toga je zakazana prozivka.

"Naš tim će u srijedu započeti pripreme za proljetni dio sezone. Stručni štab će prvo obaviti prozivku, a potom će ekipa odraditi trening na Grbavici. U četvrtak i petak će Plavi obaviti ljekarske preglede i trenirati u hotelu Hills koji sadrži sale na umjetnom travom i parketom.

U nedjelju, 19. januara Plavi će u jutarnjim satima otputovati u Međugorje gdje će se pripremati do 30. januara. Tokom boravka u Sportskom centru Circle, Željo će odigrati tri pripremne utakmice. Prvu već 21. januara protiv Veleža, zatim 25. januara protiv Širokog Brijega, a posljednju provjeru u ovom dijelu priprema naš tim će imati sa Rudešom 29. januara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar 31. januara odlazi na dvanaestodnevne pripreme u Antaliju. Plavi su zakazali tri provjere, 3. februara je susret sa Olimpijom, 5. februara sa Akhmatom, a 10. februara sa ukrajinskom Zoryom. Generalnu provjeru pred nastavak sezone Željo će imati 15. februara kada će u Međugorju igrati sa Zrinjskim", saopštili su sa Grbavice plan priprema.

Kako je već poznato, Plavi su do sada angažovali Ivana Lendrića i Aleksandra Jovanovića,  a klub su napustili Sulejman Krpić,  Enes Sipović i Asim Zec, dok je na posudbu u Slobodu otišao Haris Hajdarević.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Plavi
2 0
pero98
Mogli ste cekat jos tjedan dana sa prozivkom. Sretno u nastavku sezone.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi