FOTO: nkzadar.hr

Novo ime u veznom redu Širokog Brijega

Begić stigao na Pecaru

Admin Čaušević

Još jedno novo ime u NK Široki Brijeg pred nastavaka sezone.

Zvonimir Begić je 29-godišnji fudbaler koji igra u veznom redu. Prve fudbalske korake je napravio u Mladosti iz Proložaca, a u karijeri je još nastupao za Kamen, Posušje i Zadar.

"Drago mi je da sam došao u klub kakav je NK Široki Brijeg. I ranije je bilo nekih kombinacija za moj dolazak na Pecaru, a sada se sve poklopilo, vjerujem kako nisam kasno došao", rekao je Begić poslije predstavljanja.

"Želim se nametnuti novom treneru i pomoći novim suigračima. Izlazak u Evropu nije nedostižan, idemo utakmicu po utakmicu. Uz pravu sportsku drskost, zdravlje i dozu sreće svaki je cilj dostižan", dodao je on.

Inače, u prvom dijelu sezone Begić je za Croatiu iz Zmijavaca odigrao 13 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.