Široki Brijeg angažovao još jednog fudbalera?

Ranije igrao u 2. HNL

Široki Brijeg angažovao još jednog fudbalera?

 Bh. premijerligaš Široki Brijeg u narednim danima će dobiti i pojačanje u veznom redu. 

Nakon što je na Pecaru na posudbu iz Osijeka stigao Stjepan Radeljić, plavo-bijeli dres u nastavku sezone će, po svemu sudeći, nositi i 29-godišnji Zvonimir Begić.

Ime je to fudbalera rođenog u Mostaru koji je posljednju polusezonu proveo u 2. HNL nastupajući za Croatiju iz Zmijevaca, a da ide na Pecaru objavio je upravo ovaj klub na svojoj stranici.

Ove sezone Begić je igrao standardno u drugom rangu hrvatskog fudbala, uspio je da ubilježi i jednu asistenciju, a kroz karijeru je još nastupao za Zadar, Posušje, Mladost iz Prološca...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim njega, iz Zmijevaca će put Širokog Brijega još Toni Nikić koji se ustvari vraća s posudbe.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti