Spinazzola nije još uvijek prošao ljekarske u Interu

Politano sutra trebao debitovati za Romu, ali se pojavili neočekivani problemi

Endin Čaušević

Matteo Politano odlučio je napustiti Inter i karijeru će nastaviti u dresu Rome, dok u suprotnom pravcu ide Leonardo Spinazzola.

Politano u Romu stiže kao zamjena za Nicola Zaniola koji je u meču protiv Juventusa zadobio tešku povredu i propustit će ostatak sezone. Roma je objavila da je Politano prošao ljekarske preglede i da se čeka samo zvanična potvrda transfera.

No, Sky Sports prenosi da je došlo do manjih problema zbog Spinazzole koji ide u Inter. On je također danas bio na ljekarskim pregledima, ali ih nije završio.

Spinazzola će sutra odraditi ostatak testova koje nije morao završiti danas, a nakon toga će biti ozvaničeno da on ide u Inter, a da iz suprotnog pravca u Romu dolazi Politano.

Politano se nadao da će danas biti sve završeno i da će debitovati za Romu već sutra u Kupu Italije protiv Parme, ali se to neće desiti. Zbog neočekivanih problema Spinazzole na ljekarskim pregledima Politano će morati sačekati još malo na debi za Romu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.