Roma ekspresno dovela zamjenu za Zaniola i to ne bilo kakvu

Politano novi član Vučice

Roma ekspresno dovela zamjenu za Zaniola i to ne bilo kakvu

Roma je ekspresno pronašla zamjenu za krilnog fudbalera Nicolu Zaniola. 

Zaniolo se povrijedio u derbiju protiv Juventusa i na terenu ga neće biti do kraja sezone, a Vučica je iz tog razloga angažovala krilnog fudbalera Mattea Politana.

Politano stiže iz Intrera u kojem pored sjajnih ofanzivaca kakvi su Lautaro Martinez i Romelu Lukaku nije dobio mnogo prostora za igru. On je danas obavio ljekarske preglede i čeka se zvanična potvrda transfera.

Riječ je o igraču koji ima 26 godina, može igrati i na lijevom i na desnom krilu, a u toku ove sezone upisao je 15 utakmica u svim takmičenjima i nije ostvario nikakav učinak kada su u pitanju golovi ili asistencije.

Karijeru je započeo upravo u Romi iz koje je kao vrlo mlad igrač otišao u Pescaru, a prije Intera igrao je još i za Sassuolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Finansijski detalji transfera za sada nisu poznati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti