Klip u kojem Lukaku prima loptu postao je viralan među navijačima Uniteda i Intera

Poboljšao je i taj segment

Klip u kojem Lukaku prima loptu postao je viralan među navijačima Uniteda i Intera

Belgijski napadač Romelu Lukaku ove sezone igra senzacionalan fudbal u dresu Intera. 

Mnogi su bili skeptični kada je Antonio Conte nagovorio vlasnike Intera da ljetos 'iskreširaju' vrtoglavih 65 miliona eura za Lukakua jer je Belgijanac iza sebe imao dvije loše sezone u Manchester Unitedu, ali Conte je napravio pun pogodak.

Lukaku je u dosadašnjem dijelu sezone postigao čak 18 pogodaka u svim takmičenjima, a ako imamo u vidu da je tek januar mjesec, onda možemo pretpostavti da će do kraja sezone premašiti cifru od 30 pogodaka.

Sinoć je ponovo briljirao jer je bio strijelac dva gola u susretu osmine finala Kupa Italije protiv Cagliarija, ali to nije ono čime je oduševio navijače Intera i razočarao navijače Uniteda.

Naime, na Twitteru se pojavio klip koji prikazuje dvije situacije u kojima Lukaku na savršen način prima loptu i još bolje je šalje prema svom saigraču u napad.

Upravo taj prvi dodir s loptom su mu i zamjerali navijači Uniteda dok je bio član ovog kluba, a sada je pokazao da je i taj segment igre popravio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

O ovom klipu danas bruji većina navijača Intera:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kn0x
Kako ste smijesno hhahaha, ja pomislio sad ima jedno minuta videa gdje retrospektiva njegovih primanja sa tekme a ono jedna na prsa. Tezak zivot vas (hajmo nazvat) novinara
5 0
user1576155263
Koda je dao 5 golova.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi