Susjedni klubovi odsad će surađivati

HNK Brotnjo i HŠK Zrinjski dogovorili suradnju

Uprava čitlučkog Brotnja, nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine, na svojim je službenim facebook stranicama objavila da je postigla dogovor s mostarskim HŠK Zrinjski o suradnji dvaju klubova.

"Iznimna nam je čast da s najvećim i najtrofejnijim klubom u državi pravimo zasada mali korak poslovno - sportske suradnje i nadamo se kako će ovo biti pokretač narednih sportskih poslova izmedju ova dva kluba".

"Trenutačno suradnja je bazirana na ustupanju trenera iz HŠK Zrinjskog za prvim tim našeg kluba i nekolicina igrača iz omladinskog pogona koja bi trebala pojačati juniorski tim našeg kluba".

"Ime novoga trenera objavit ćemo uskoro, kao i planovima kluba za narednu polusezonu"! - objavili su Čitlučani na svom službenom facebook profilu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.