Čuveni Wengerov pomoćnik posjetio Zrinjski

Ponovo u svom Motaru

Čuveni Wengerov pomoćnik posjetio Zrinjski

Nekadašnji pomoćni trener Arsenala Boro Primorac posjetio je jučer HŠK Zrinjski.

Svojevremeno kao nogometaš Primorac je ostavio veliki trag u Mostaru nastupajući za Velež, a poslovne obaveze jučer su ga ponovo dovele u rodni grad.

U međuvremenu Primorac je posao u Arsenalu zamijenio s onim u Hajdukom gdje radi kao šef klupske akademije, a u Mostar je došao kako bi razgovarao sa Zrinjskim o saradnji između dvaju klubova.

"S velikim zadovoljstvom primili ovog velikog stručnjaka koji je s voditeljem Škole nogometa HŠK Zrinjski Draganom Perićem razgovarao o izazovima rada s mlađim uzrastima i potencijalnom produbljenju suradnje između klubova", saopštili su iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Primorac je, podsjetimo, više od 20 godina bio asistent Arseneu Wengeru u velikom Arsenalu, a u prošlosti kao trener još je radio u Nagoyji Grampus, Valenciennesu, Cannesu i u Gvineji.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Zna on dobro gdje je dosao,ali svako ima dvije strane obraza.ipak, mozda se varam ,mozda posjeti i VELEŽ.Boro,boro.
4 3
vence
Dosao covjek pod Bijeli Brijeg..samo mu nisu rekli da njegov klub vise ne igra na tom stadionu. Ili je zaboravio za koga je igrao
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi