Prilikom otvaranja istočne tribine

Englezi zatečeni bakljadom sa stadiona Grbavica

Admin Čaušević

U aprilu će se navršiti tri godine kako je otovrena nova i modernija istočna tribina stadiona Grbavica koja će u međuvremenu biti i pokrivena.

Navijači Željezničara su u aprilu 2017. godine ispunili stadion Grbavica prilikom otvaranja istočne tribine.

Tokom pobjede nad Slobodom (4:2) posebno je bila impresivna bakljada pristalica sarajevskih Plavih duž južne, istočne i sjeverne tribine.

Skoro tri godine kasnije bakljadu s Grbavice je objavila jedna od najpopularnijih stranica na društvenoj mreži iz bible grupacije - Odds Bible.

Sluteći prema opisu objave Englezi su ostali zatečeni onim što se tada dešavalo u popularnoj Dolini ćupova. 

"Zaštitari u Engleskoj: 'Izvinite, ali morat ćemo vam uzeti taj čep'. Dok u Bosni...", opis je objave uz video bakljde.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, bible grupacija je osnovana 2012. godine u Engleskoj te broji nekoliko izuzetno popularnih stranica na drušvenoj mreži Facebook sa preko 10 miliona pratitelja uključujući stranice SPORTbible, LADbible, CONTENTbible te drugih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.