FK Željezničar kontaktirao fudbalera Čelika

Blažević želja Plavih, ali...

FK Željezničar kontaktirao fudbalera Čelika · Saznajemo

M. Šljivak

FK Željezničar u potrazi je za dodatnim pojačanjima pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Na Grbavicu su već stigli štoper Aleksandar Jovanović i napadač Ivan Lendrić,  u narednim danima se očekuje dolazak i Aleksandra Kosorića, a vjerovatno će ekipa u drugi dio sezone ući ojačana za još neko novo ime.

Trener Plavih sa Grbavice Amar Osim pokušao je dodatno pojačati tim i na poziciji desnog beka, a meta sarajevskog tima bio je fudbaler Čelika Ante Blažević.

Željezničar je ozbiljno zainteresovan za usluge ovog 23-godišnjeg defanzivca. Od ljudi koji vode brigu o njegovoj karijeri za SportSport.ba je potvrđeno da je tim sa Grbavice kontaktirao Blaževića, ali do transfera će teško doći.

Blažević je još uvijek pod ugovorom sa Čelikom. On važi do juna naredne godine, ali njegovi nastupi za tim sa Bilinog polja su pod upitnikom, jer je jedan od igrača koji je odlučio poslati predtužbu zbog dugovanja uz zahtjev za raskid saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, s obzirom na to da je njegov ugovor još uvijek u vlasništvu Čelika, teško je očekivati da će ovaj fudbaler na kraju završiti na Grbavici, iako je interes Plavih veliki.

Blažević je protekle polusezone odigrao ukupno 12 utakmica u dresu zeničkog tima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1571956549
Treba igracima plate redovno davati a ne da tuze klyb za zaradjeno... hahahhahahaa Turcin prno i sipak pare.hahhahahaha
3 3
Zenicanin
ajde plavci vozdrica ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti