Trebinjac novi član Rossonera

Begovićev prvi trening u Milanu: Trener golmana mu čestitao, nagrada u nedjelju

Admin Čaušević

Asmir Begović će narednih šest mjeseci biti član Milana koliko mu traje posudba iz Bournemoutha.

Nakon što je zvanično postao član Milana u ponedjeljak zatim obavio sve administrativne procedure te medijske obaveze Begović je danas obavio prvi puni trening s novim saigračima.

Begović je bio u kombinacijama za susret sa SPAL-om, ali pošto ranije nije trenirao s ekipom Stefano Pioli je dao šansu za igru Antoniju Donnarummi.

Prema video snimku iz Milanela treneri golmana u Milanu su izuzetno zadovoljni s onim što je bh. golman pokazao.

Prilikom jedne od vježbi trener golmana je Begoviću je pokazao palac gore, a zatim mu je i čestitao na dobro odrađenom poslu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvi gomlan Rossonera Gianluigi Donnarumma je i dalje povrijeđen, danas uopšte nije trenirao te je pod velikim znakom pitanja za ligaški susret s Udineseom.

U slučaju da Donnarumma mlađi ne bude spreman na golu Milana će sa Zebrama iz Udina stajati među stativama gola Rossonera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.