Tri godine nosio dres Plavih

Trofejni fudbaler Željezničara na Grbavici: "Svuda pođi, kući dođi..."

Nekadašnji defanzivac Željezničara Velibor Vasilić vratio se na svoju Grbavicu.

Vasilić je svojevremeno bio standardni član jedne od najuspješnijih generacija u historiji Željezničara. Svojim igrama i odnosom prema 'plavom' dresu kupio je za sva vremena popularne Manijake, a ljubav prema klubu s Grbavice do danas nije izblijedila.

Fudbalski i životni put Vasilića je nakon epizode u BiH odveo u Austriju, gdje je do sada igrao i trenirao nekoliko tamošnjih klubova, a pauzu odlučio je iskoristiti kako bi došao u BiH i posjetio Sarajevo.

Nije Vasilić propustio ni priliku da dođe na Grbavicu, a to je objavio i na društvenim mrežama napisavši uz fotografije sa stadiona 'Svuda pođi, kući dođi'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Željezničar je Vasilić, podsjetimo, igrao od 2010. do 2013. godine. U tom razdoblju je osvojio tri trofeja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.