Englezi zatečeni bakljadom sa stadiona Grbavica

Prilikom otvaranja istočne tribine

Englezi zatečeni bakljadom sa stadiona Grbavica

Admin Čaušević

U aprilu će se navršiti tri godine kako je otovrena nova i modernija istočna tribina stadiona Grbavica koja će u međuvremenu biti i pokrivena.

Navijači Željezničara su u aprilu 2017. godine ispunili stadion Grbavica prilikom otvaranja istočne tribine.

Tokom pobjede nad Slobodom (4:2) posebno je bila impresivna bakljada pristalica sarajevskih Plavih duž južne, istočne i sjeverne tribine.

Skoro tri godine kasnije bakljadu s Grbavice je objavila jedna od najpopularnijih stranica na društvenoj mreži iz bible grupacije - Odds Bible.

Sluteći prema opisu objave Englezi su ostali zatečeni onim što se tada dešavalo u popularnoj Dolini ćupova. 

"Zaštitari u Engleskoj: 'Izvinite, ali morat ćemo vam uzeti taj čep'. Dok u Bosni...", opis je objave uz video bakljde.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, bible grupacija je osnovana 2012. godine u Engleskoj te broji nekoliko izuzetno popularnih stranica na drušvenoj mreži Facebook sa preko 10 miliona pratitelja uključujući stranice SPORTbible, LADbible, CONTENTbible te drugih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Smjesna navijacka scena tako Horde tako i ovi nepostojeci, kojima je trans pado vise puta nego ja niz bistrik kad poledi dobro. Cuj zateceni hahah, pa bolan ljudi postoji internet, kakvi sam se bakljadi nagledo ovo je smjesno, pa ovo Delije naprave na obicnoj utakmici
0 10
bistrik87
WOW, pa ovo PAOK na svakoj utakmici ima, cuj Englezi zateceni, de ne pisite gluposti, gledao sam utakmice u kojima se baklja nije gasila 90 minuta, kad je Aris igro, e ono je za najezit se, a ovo je smjesno, ovo moze samo bit dobro Bosancu.
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi