Nema namjeru da napušta Ajax

"Mnogo mutnih likova je u fudbalu, ovo je lutkarska predstava i svaki dan je sve gore"

Endin Čaušević

Hakim Ziyech je i ove zime na meti nekoliko evropskih klubova, ali Marokanac nema namjeru da napušta Ajax.

Ziyech je oduševio sve svojim partijama prošle sezone, a i ove je jedan od najboljih igrača kluba iz Amsterdama. Ljetos je imao nekoliko odličnih ponuda, no iznenadio je sve odlukom da ostane u Ajaxu.

I ove zime se Ziyech povezivao s prelaskom u Arsenal, ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa. Marokanac nije zainteresovan da ulazi u pregovore s klubovima i poručio je da su ga ranije mnogi znali prevariti.

Očito je da ovaj 26-godišnji igrač želi ostati u Ajaxu što duže iako mu se nudi šansa da napravi transfer karijere.

"Mnogo mutnih likova se vrti po fudbalskim terenima. Zbog toga postoji jako malo ljudi kojima vjerujem. Ovo je velika lutkarska predstava i svakim danom je sve gore", poručio je Ziyech.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.