Priča sa sretnim krajem: Dječak kojeg je Ziyech tražio pojavio se u Amsterdamu

Pronašao ga je

Priča sa sretnim krajem: Dječak kojeg je Ziyech tražio pojavio se u Amsterdamu

M. Šljivak

Hakim Ziyech nedavno je u utakmici Lige prvaka protiv Lillea imao susret sa simpatičnim dječakom.

Jedanaestogidišnji dječak Yassine Hussairy probio se pored zaštitara kako bi došao do Ziyecha, koji mu je obećao nakon utakmice uručiti dres.

Ipak, dres nije završio kod njega. Čovjek koji se predstavio kao otac malog Yassinea je dobio dres u ruke i ubrzo ga je prodao na internetu za ogromnu cifru..

Ziyech je saznao da je prevaren. Odlučio se iskupiti dječaku i pozvao je sve pratioce na društvenim mrežama da mu pomognu da pronađe dječaka.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Na kraju je u tome uspio. Marokanac je ugostio Yassinea u utakmici protiv Den Haaga, a u ovom meču je upisao gol i asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi