Mladi Holanđanin je i dalje član Ajaxa

Van de Beek potvrdio: Nema dogovora sa Realom

Veznjak Ajaxa Donny Van de Beek je potvrdio da ne postoji dogovor sa Realom o njegovom transferu u kraljevski klub narednog ljeta.

Sjajni Holanđanin je bio predmetom intenzivnih špekulacija i prošlog ljeta, a tada su navodno i Manchester United i Real Madrid željeli realizovati njegov transfer - pričalo se o cifri od 55 miliona eura.

Van de Beek je ostao u Ajaxu, ali se ovog januara ponovo špekuliše o njegovom potencijalnom transferu, u Manchester United ili Real Madrid.

Istina, ovaj put su se pojavile i glasine da je mladi veznjak izabrao Real Madrid, te da će put španske prijestolnice narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada je ipak Van de Beek govorio za Diario As i poručio da njegova budućnosti još nije odlučena.

"Ništa nije zvanično i nisam potpisao nikakav ugovor. Situacija se tokom ove sezone nije promijenila... To su dva velika kluba (Manchester United i Real Madrid), ali i Ajax je veliki klub... U ovom trenutku nije potrebno donositi nikakvu odluku", izjavio je Van de Beek.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.