Slupao Lamborghinija od 170.000 funti, pa normalno odradio trening

Romero je dobro prošao

Slupao Lamborghinija od 170.000 funti, pa normalno odradio trening

E. Čaušević

Golman Manchester Uniteda, Sergio Romero, doživio je saobraćajnu nesreću jutros dok je išao na trening.

Romero je slupao svog Lamborghinija koji košta čak 170.000 funti nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom. Argentinac je očito vozio brže nego što je smio, te je samo sreća što je prošao bez posljedica.

Manchester United je nakon svega saopštio da se Romero dobro osjeća i da je uspio doći na trening. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da je Argentinac bez problema odradio trening.

Engleski mediji prenose da je Romera na trening povezao jedan od saigrača koji je prolazio pored mjesta gdje se desila saobraćajna nesreća, te da je vidio da je u pitanju Romerov automobil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576155263
Hoce tel dovesti vise Brunu Fernandeza
0 0
epa
sta ga briga u petak ce zaraditi novog....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije