Nakon otkaza u Veležu

Elmir Kuduzović brzo našao novi klub

Elmiru Kuduzoviću nije trebalo dugo da pronađe novi angažman nakon odlaska iz Veleža.

Iskusni defanzivac je za Rođene nastupao u protekle tri i pol godine, ali u ovoj sezoni na njegove usluge Feđa Dudić gotovo nikako nije računao i razlaz je bio očekivan.

Iako će sljedećeg mjeseca napuniti 35 godina, o prekidu karijere Kuduzović ne razmišlja, pa je u međuvremenu našao novi klub. U narednih šest mjeseci nosit će dres Igmana iz Konjica kojem bi svojim znanjem i iskustvom trebao biti od velike koristi.

Iz tabora Igmana još su saopštili kako je klub napustio dosadašnji napadač Bajro Spahić, kao i to da će prvu kontrolnu utakmicu odigrati 26. januara u Mostaru protiv Mladosti.

Prvi dio sezone Igman je, podsjetimo, okončao na sedmoj poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.