Štoper na probi u Veležu, sutra će igrati protiv Željezničara

Dudić i pomoćnici će odlučiti da li zaslužuje ugovor

Štoper na probi u Veležu, sutra će igrati protiv Željezničara

Bh. premijerligaši se spremaju za nastavak sezone, a mnogi će u ovom periodu međusobno odmjeriti snage - u prijateljskim susretima.

Tako će sutra u Međugorju biti odigran meč između Veleža i Željezničara.

U ekipi Veleža će barem jedno poluvrijeme, barem je tako istakao trener Feđa Dudić za klupski sajt, igrati i Faruk Bihorac.

Riječ je o 23-godišnjem štoperu koji se danas priključio Veležu i koji će sa Rođenima biti pet dana. Nakon isteka njegovog probnog rada, stručni štab Veleža će odlučiti da li će mu ponuditi ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da Velež traga za pojačanjima na deficitarnim pozicijama (štoper, lijevi bek), a da li će Bihorac biti jedno od njih ostaje da se vidi.

Inače, Bihorac je karijeru počeo u Novom Pazaru, a do sada je igrao još za Hajduk 1912, Jošanicu, Železničar Lajkovac i Kabel iz Novog Sada.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Dođe li mu išta Šeki Bihorac, da zapjeva na proslavi povratka u federalku
5 16
nijepoznat
Bit ce najjaci stoper u federalnoj ako ostane
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi