Nova imena na treningu Plavih

Jamak i Miletić se priključili pripremama FK Željezničar, Japanac stigao na probu

Midhat Šljivak

FK Željezničar je od danas jači za dva imena.

Kao što je to SportSport.ba i najavio, novi fudbaleri Plavih sa Grbavice postali su Nermin Jamak i Luka Miletić.

Bivši fudbaleri zeničkog Čelika dogovorili su saradnju sa Željezničarom i danas su se priključili pripremama sarajevskog tima u Međugorju.

Miletić će pojačati konkurenciju u defanzivnom redu tima sa Grbavice, dok će iskusni Jamak sasvim sigurno biti dodatna snaga u veznom redu ekipe Amara Osima.

Podsjetimo, prije ovog dvojca Željezničar su pojačali Ivan Lendrić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Kosorić.

Također, na današnjem treningu Željezničara pojavio se i japanski fudbaler Shuto Kono.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnji ofanzivni veznjak stigao je u Međugorje gdje će u narednim danima pokušati da se nametne treneru Željezničara i pokušat će da se izbori za ugovor.

Radi se o fudbaleru koji je posljednji angažman imao u Nagasakiju, a ranije je promijenio veliki broj klubova kao posuđen fudbaler FC Tokyo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti