Miletić i Jamak novi igrači Željezničara?

Dojučerašnji igrači Čelika

Miletić i Jamak novi igrači Željezničara?

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara spremaju se punom parom za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Plavi trenutno borave u Međugorju gdje će odraditi prvi dio priprema, a onda će put Antalije. Željezničar je u zimskom prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja, a roster Plavih je sada još i širi.

Nezvanično, SportSport.ba saznaje da bi se sutra Plavima trebali priključiti Luka Miletić i Nermin Jamak.

Naime, saradnju sa sarajevskim timom prema nezvaničnim informacijama dogovorili su dojučerašnji fudbaleri zeničkog Čelika, Luka Miletić i Nermin Jamak. Jamak će se tako vratiti na Grbavicu nakon što je dobio raskid ugovora u Čeliku zbog dugovanja od strane zeničkog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Miletić je nekih devet mjeseci  van terena nakon što su mu pukli prednji križni ligamenti još prošle sezone. Do povrede pružao je dobre partije i zapravo je zalog za budućnost s obzirom da se radi o igraču koji ima 25 godina i koji će dodatno pojačati konkurenciju u odbrambenom redu. On je s Čelikom imao ugovor do kraja sezone, ali je odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u ekipi Željezničara.

Ovaj 25-godišnji defanzivac ponikao je u Brotnju iz Čitluka, a igrao je još za Rudeš, Inter Zaprešić, Sesvete, Lučko, Dugopolje i Vitez, a nastupao je i za omladinske selekcije BiH. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

muratbey
Miletic zalog za buducnost al onu iz Banovica mozda
16 5
Tarik_
Dobro došli
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi