Dva člana napustila Upravni odbor FK Željezničar

Skupština zakazana za 8. februar

Dva člana napustila Upravni odbor FK Željezničar

A. Čaušević

Upravni odbor FK Željezničar je ostao bez dva člana. 

Članovi Upravnog odbora FK Željezničar više nisu Mirza Ustamujić i Muris Bečirčić koji su prema neslužbenim informacijama podnijeli ostavke na tu funkciju.

Ustamujić i Bečirčić su članovi UO najtrofejnijeg bh. kluba su postali krajem juna 2019. godine na sjednici Skupštine kada je za klupskog predsjednika imenovan Admir Džubur.

U proteklom periodu trajao je rok za prijavu i delegiranje članova Skupštine FK Željezničar koja će se prema posljednjim informacijama održati 8. februara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na predviđenoj sjednici Skupštine trebala bi biti popunjena i upražnjena mjesta u UO nakon odlaska Ustamujića i Bečirčića.

Inače, preostali članovi UO FK Željezničar su Jasmin Badžak, Abdurahman Drkić, Kenan Ademović i Selen Balić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Orhan
Koliko ovaj Željezničar izaziva pažnje kod ovih što navijaju za kvazi klubove to je nevjerovatno. Ali to naravno mogu samo najveći. Kad u Želji da prostite neko prdne to odjekne i u Mostaru, Zenici, Banja Luci, Tuzli, ma širom BH. Velik li si Željezničare!!!
7 3
Disha
Totalni raspad vec raspadnutog klubica.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi