Lista pojačanja nije zaključena

Kragić bivši u GOŠK-u

Golman Antonio Kragić u nastavku sezone neće nositi dres GOŠK-a.

U finišu polusezone ovaj hrvatski internacionalac je branio redovito za Gabeljane, međutim kako je u međuvremenu u klub došao još jedan golman, odlučeno je da se s njim ne nastavi saradnja.

Da Kragić više nije član GOŠK-a potvrdio je i trener ovog kluba Vule Trivunović koji o svom, sada već bivšem, igraču ima samo riječi hvale.

"Kragić je odličan golman i želim mu sve najbolje u nastavku karijere", poručio je Trivunović koji će, prije nego što kompletira igrački kadar, pokušati da dovede još jednog krilnog ili veznog igrača.

Ambicije GOŠK-a su takve da će na proljeće željeti svakom da pomrse račune, ali i ujedno i da naprave kvalitetan tim koji će u sljedećoj sezoni pretendovati na ulazak u BHT Premijer ligu BiH .

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.