Dvojica Ukrajinaca pojačala GOŠK

Pojačanja u Gabeli

Dvojica Ukrajinaca pojačala GOŠK · Saznajemo

E. Čaušević

GOŠK iz Gabele doveo je nova pojačanja pred nastavak drugog dijela Prve lige FBiH.

GOŠK je u zimskom prelaznim roku doveo nekoliko novih fudbalera, a klub iz Gabele danas je zvanično doveo dvojicu novih igrača. Ovaj tim pojačali su ukrajinski fudbaleri Illia Kornev i Lovyniuk Oleksandr.

Kornev će biti pojačanje u napadu, dok Oleksandr igra na poziciji veznog igrača. Ukrajnci su s GOŠK-om dogovorili saradnju do kraja naredne sezone.

GOŠK će s pripremama krenuti u utorak, a prozivka je zakazana u 11 sati. Klub iz Gabele s ovim pojačanjima pokazao je ambicije za povratak u Premijer ligu, a borbu će voditi s Olimpikom koji je trenutno lider i ima devet bodova više u odnosu na GOŠK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi