Safet Šivšić potpisao za GOŠK

Pronašao novi klub

Safet Šivšić potpisao za GOŠK · Zvanično

E. Čaušević

Safet Šivšić je na kraju prošle sezone napustio Igman iz Konjica i od tada je bio bez kluba.

No, ovaj 26-godišnji lijevi bek uspio je pronaći novi angažman i karijeru će nastaviti u dresu GOŠK-a. Šivšić je za SportSport.ba potvrdio da je sve dogovorio, te da su iz kluba bili itekako korektni prema njemu.

"Dogovorio sam sve s GOŠK-om do ljeta i upravo se vraćam iz Gabele. Došao sam zbog Vuleta Trivunovića, a s predsjednikom kluba sam se veoma brzo dogovorio jer je bio jako korektan", izjavio je Šivšić.

Šivšić je nekada bio velika nada jer je prošao omladinsku školu zagrebačkog Dinama, a još je igrao za Sesvete, Olimpik, Travnik, Čelik, Vitez, Slobodu i Igman.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Također, karijeru u GOŠK-u će nastaviti još jedan dojučerašnji igrač Igmana iz Konjica, a to je Bojan Mihajlović koji je danas potpisao ugovor s klubom iz Gabele.

Top Komentari

DanGraf
Pape nije dobio novi trenerski angazman u Turskoj, pa ponovo obuva kopacke. Aferim!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi